Spraytanning Vani-T

Vill du ha en vacker gyllenbrun hud som håller upp till 7 dagar?

Priser
Helkropp 350: –

Halvkropp 250: –

Ansikte 150: –

OBS: Om det ej finns lediga tider på online bokning, vänligen ring eller maila förfrågan tack!

Instruktioner Före behandling:

– Duscha och peela huden samma dag eller dagen innan behandlingen, kom gärna osminkad.

– Använd ej deodorant eller fet kräm den dagen du har din behandling.

– För bästa resultat raka dig innan behandling, tex ben och skäggväxt. Vaxning, plock av bryn och rakning bör ej göras direkt efter eller före behandling.

– Smörj in dig med hudlotion på hudpartier om du har torr hud.

– Tag med mörka och löst sittande kläder, gärna i bomull.

Nu kan du se fräscht sol brun ut, utan att utsätta dig för skadliga UV-strålar! Vår spraytanning innehåller endast naturliga ingredienser som ger huden näring samt jobbar anti-age!

Vi använder oss av manuell VANI-T Spraytanning. Det är den bästa och senaste tekniken inom “brun utan sol” och avsedd för professionellt bruk. Manuell VANI-T Spraytanning ger det absolut bästa resultatet. Du blir INTE gul eller orange av VANI-T då vi har gröna pigment i vår spraytan.

SÅ HÄR GÅR BEHANDLINGEN TILL:
En utbildad Spray Tanning specialist använder sig av en maskin med ett munstycke som genom ett högt tryck sprutar ut ett fint lager vätska. Vätskan lägger sig på huden och gör dig brun. Det tar ca 4-6 minuter att applicera, men kunden kan också själv bestämma hur brun hon/han vill bli. Sedan ska huden torka i ca 4 min.

VAD ÄR FÖRDELARNA:
Solens strålar och solarier är som ni vet INTE hälsosamma för kroppen. För tidigt åldrande, grå, tjock livlös hud är några av de negativa effekter du får vid UV-exponering. Vi kan erbjuda dig en gyllenbrun färg utan alla dessa biverkningar. Du får ett snabbare resultat än om du solar naturligt eller i solarium. Människor som har svårt att bli bruna genom solen får garanterat ett mycket bra resultat av VANI-T spraytan!

Du kan bli brun på utvalda delar av kroppen. Huden får en skönhetsbehandling samtidigt som den blir läckert brun!

HUR LÄNGE VARAR BEHANDLINGEN:
En behandling varar i ca 5-7 dagar. För att behålla den gyllene färgen bör behandlingen upprepas regelbundet. Smörj med Body lotion varje dag för att behålla din bränna längre.
VANI-T är en av världens ledande producenter av salong och hemmaprodukter inom “brun utan sol”.

VAD INNEHÅLLER VANI-T SPRAYTANNING?
Vani-T´s spraylösning består av antioxidanter och naturliga ingredienser som Aloe juice och E-vitamin. Den verksamma ingrediensen DHA härstammar från sockerrör och ger huden dess bruna färg. Innehåller inga parabener eller mineraloljor. Socker molekylen reagerar med de döda hudcellerna i huden och “färgar” dessa. Metoden är mycket skonsam eftersom den jobbar endast i de allra yttersta hudlagren.